Wereldkussengevechtdag op 4 april


Bekijk de video

Op 4 april gaat het gebeuren: dan is het de wereldkussengevechtdag. Wereldwijd breken de kussengevechten uit en gaan mensen op verschillende plekken in de wereld elkaar te lijf gaan met kussens. In Nederland gaat dit op 4 April gebeuren in Amsterdam, Maastricht, Nijmegen en Utrecht.

Kussengevechten over heel de wereld

In de rest van de wereld zijn er kussen gevechten georganiseerd in onder andere Athene, New York, Barcelona en in Toronto. Maar er zijn nog veel meer steden die meedoen. Tot nu toe zijn er officieel 54 steden die hier aan meedoen, maar dat aantal kan nog oplopen. Er zitten verder geen diepere gedachte achter de dag, het is voor de lol. Iedere stad kan zijn of haar eigen kussengevecht organiseren, maar het is dan wel raadzaam om vooraf contact op te nemen met de desbetreffende gemeente in verband met mogelijke vergunningen. Het deelnemen aan het kussengevecht kost niets en de ‘spelregels’ zijn heel simpel: neem een (zacht) kussen mee, trek gemakkelijke kleren aan, wees op tijd en ruim nadien de rotzooi op.

Doe mee aan de wereldkussengevechtdag op 4 april

Doe ,mee!

Dus heb je zin een leuke happening? Doe mee aan de wereldkussengevechtdag!

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.