Op gezette tijden slapen en slaapproblemen

Slaapproblemen en slapen op gezette tijden

Op gezette tijden slapen kan u slaapprobleem verminderen. De tijden dat u gaat slapen en opstaat hebben ook invloed op hoe goed iemand slaapt en kunnen dus ook slaapproblemen veroorzaken. Probeer zo min mogelijk overdag te slapen en ga steeds rond dezelfde tijd naar bed. Sta ook zo veel mogelijk op dezelfde tijd op. Houd hierbij rekening met het aantal uren slaap dat u nodig heeft om goed zich goed te voelen. Ga ook altijd slapen als u slaap heeft en blijf niet onnodig lang op. Lukt het inslapen niet, ga dan wat lezen of luister naar rustige muziek, liefst in een andere kamer dan uw slaapkamer.

Slaapproblemen en slapen op gezette tijden

Het komt vaak voor dat mensen zeggen dat ze last hebben van slapeloosheid m aar blijken eigenlijk voldoende te slapen. Goed kijken naar het subjectieve karakter van het slaapprobleem en inzicht in het eigen slaapgedrag zijn vaak de beste stappen naar een oplossing. Hebt u last van slaapproblemen? Neemt u dan hierboven genoemde adviezen in acht. Deze slaapadviezen lijken soms wel een erg gemakkelijke oplossing maar werken echt. De sleutel van het succes liggen vaak in een consequente toepassing ervan.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.