Traagschuim matras blijkt goed tegen lichamelijke klachten

traagschuim hoofdkussen

Traagschuim matras blijkt goed tegen lichamelijke klachten. Als u kampt met lichamelijke klachten zoals artrose, reuma of pijnlijke gewrichten kan slapen behoorlijk pijnlijk zijn. Maar met een goed traagschuim matras ervaart de slaper veel minder druk waardoor er ook minder pijnklachten ontstaan.

Traagschuim matras eigenschappen

traagschuim hoofdkussen

Een traagschuim matras is dankzij de unieke eigenschappen niet te vergelijken met andere soort matrassen. Traagschuim matrassen zijn oorspronkelijk ontwikkeld door een Tempur in samenwerking met de NASA. Een traagschuim matras zorgt voor minder opwaartse druk waardoor het lichaam in haar natuurlijke balans komt en er veel minder druk op het lichaam ontstaat. Als het traagschuim warm wordt, door uw lichaamswarmte, wordt het zacht en vormt het zich exact naar de contouren van uw lichaam. Hierdoor ontstaat een optimale drukverdeling zonder drukpunten. Het voelt als zwevend slapen.

Voor wie is een traagschuim matras geschikt?

Een traagschuim matras is vooral geschikt voor mensen met lichamelijke klachten. Dankzij de druk-verlagende en comfort verhogende eigenschappen zult u dieper en minder onrustig slapen. Uw lichaam heeft minder drang om te draaien en te keren, met een rustige nacht tot gevolg. Daarnaast komt er minder druk op spieren en gewrichten wat vooral bij artrose en pijnlijke gewrichten een verademing kan zijn.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.