Twijfelende klanten gratis op hotel om bed te testen

Twijfelende klanten gratis op hotel om bed te testen. Steven en Isabelle waren na een nacht op hotel vastberaden om hun nieuw bed te kopen bij Gaverzicht. Tot tevredenheid van Dominque De Rijcke.
De aankoop van een nieuw bed koppelen aan een nachtje op hotel. Dat is wat meubelzaak Gaverzicht in Deerlijk aanbiedt aan potentiële klanten.

‘In vijf minuten kan je nooit weten of een bed goed ligt of niet, je moet er eigenlijk eens in kunnen slapen’.

Daarom geven we mensen de kans om bij twijfel een nacht te verblijven in ons hotel. Zo weten ze of ze goed slapen in onze bedden, zegt Dominique De Rijcke, communicatieverantwoordelijke van Gaverzicht.

Bron: Nieuwsblad.be – 9 januari 2015 – 10:12

Voor een nacht proefslapen in een hotel

Nadat ik het artikel hierboven gelezen had dacht ik, Steven en Isabelle, als dat maar goed gaat!? Ik zou ze na een week of zes, nadat ze het nieuwe bed in huis hebben eens willen vragen hoe het bevalt? Om een zo groot mogelijke kans van slagen te hebben is een bed eerst goed testen het belangrijkste. Op het nieuwe bed moet je inderdaad slapen en niet alleen even te liggen. En dan nog gaat het er vooral om hoe u wakker wordt. Een nieuw bed kan even lekker en goed liggen maar pas na een flink aantal nachten erop geslapen te hebben weet u hoe het bed voor uw rug en nachtrust écht werkt.

Een bed in een hotel testen. Dit klinkt misschien aantrekkelijk maar meestal gaat het maar om één of twee overnachtingen. Dit kan makkelijk een verkeerd beeld geven. Na één of twee nachten op een matras te slapen is het onmogelijk te weten of het bed nou wel of juist niet bij u past. Pas na twee of zelfs drie weken weet je zeker of er geen rugklachten ontstaan door bijvoorbeeld een ergonomisch verkeerde houding. Daarnaast is een hotel vaak een bijzondere gelegenheid waarbij u bijvoorbeeld laat gaat slapen. Soms ‘s avonds bij het diner drank gedronken hebt en een eventuele verstoorde nachtrust wijd aan vreemde geluiden of andere zaken.

Lees ook:  Griepvaccin creëerde slaapziekte narcolepsie
Slapen in een hotel is meestal een bijzondere gelegenheid

Een bed echt goed testen doet u het beste in uw eigen omgeving, uw slaapkamer. Het thuis testen kan alleen als u het bed op proef krijgt. Het bedden testen in een bedenzaak of beddenshowroom heeft het minste zin en geven alleen een indicatie. Dit korte proefliggen is een kort moment in een verre van ideale situatie. Kleren aan, mensen om u heen én u slaapt niet bij het proefliggen.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.