Slaapmiddelen moet u maar kort gebruiken

Slaapmiddelen moet u maar kort gebruiken. Benzodiazepines zijn bedoeld om kort te gebruiken en werken zeer verslavend. U kunt Benzodiazepines gebruiken als het u echt niet lukt om op een andere manier tot rust te komen. Dan kunnen benzodiazepines tijdelijk heel goed helpen tegen uw slaapproblemen.

Slaapmiddelen moet u maar kort gebruiken

 

Kans op verslaving bij langdurig gebruik

Als u deze middelen langdurig gebruikt, zijn de nadelen groter dan de voordelen. U heeft namelijke grote kans dat uw lichaam gewend is geraakt aan het middel. Daardoor kunt u zonder dat u het weet verslaafd zijn geraakt. Het is daardoor lastig om in een keer te stoppen met dit slaapmiddel. Vaak wordt er aangeraden om het gebruik van Benzodiazepines geleidelijk af te bouwen.

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.