Is een matras altijd rechthoekig en wit?

proefslapen op een nieuw matras

Een bed is altijd rechthoekig en een matras is altijd wit op het eerste gezicht. Maar als je wat nauwkeuriger kijkt en de laatste slaapsystemen onder de loep neemt blijkt al snel dat er maar weinig zaken innovatiever zijn dan matrassen van de laatste jaren.

Matrasontwikkeling op technische hoogstaand niveau

Innovatieve matrassen

De laatste wetenschappelijke ontdekkingen vloeien regelmatig over in de ontwikkeling van nieuwe slaaptechnologieƫn. De nieuwe functionele oplossingen en innovaties zorgen voor een betere nachtrust, lichamelijke ontspanning en een beter welzijn.

Royal Health Foam

U kunt bij Royal Health Foam bijzonder comfortabele matrassen vinden die in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd zijn met de laatste wetenschappelijke bevindingen. Zo weten we nu het belang van een goed slaapklimaat (niet te warm maar ook niet te koel) en ook van druk-verlaging . We weten nu dat al bij de minste druk op het lichaam de hartslag omhoog gaat. Daarnaast slaapt men dieper en rustiger waardoor er dus enorm veel te winnen valt met een drukverlagend matras. Als u opzoek bent naar de laatste innovaties op slaap gebiedt of gewoon weer lekker wilt slapen dan bent u bij Royal Health Foam op het juiste adres.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *