Nachtkastjes en bed accessoires

Nachtlampje

Nachtkastjes en bed accessoires zijn vaak gelijk mee te bestellen met het ledikant (bed ombouw) en kunnen zodoende in de zelfde look en feel naast en om het bed heen geplaatst worden.

Slaapkamer impressie

Hierdoor maakt u het bed één geheel en krijgt het bed een mooie uitstraling. De kleuren en vormen kunnen naar eigen wens en inzicht, in meerdere uitvoeringen, met elke bedombouw gecombineerd worden. De nachtkastjes zijn verkrijgbaar zonder lades of met twee of drie lades. Ook zijn er commodes en linnenkasten verkrijgbaar die in de zelfde houtkleur bij de bedombouw passen.

Nachtlampje

Ook de bedlampjes kunnen tegenwoordig bijpassend geleverd worden

Als u alle accessoires bij de zelfde leverancier aanschaft word uw slaapkamer een prachtige passende set. U zou er ook voor kunnen kiezen om in eerste instantie alleen de bedbodem en matrassen aan te schaffen en pas achteraf hieromheen een bedombouw omheen te zetten.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.