Nekrol hoofdkussens versus hoofdkussen zonder nekrol

Nekrol hoofdkussens. Nekrolkussens bieden meer steun aan de nekwervel dan kussens zonder nekrol. Het echter wel belangrijk dat de hoogte (dikte) van de nekrol klopt en niet te dun of te dik is. Klopt de hoogte namelijk niet dan is de kans groot dat u op den duur een nekhernia oploopt. De nekrol zit aan de zijde die de schouder raakt en zit vast in het kussen. Hierdoor verschuift deze niet en biedt hij de ondersteuning op de plaats waar dit het meeste nodig is.

Minder steun zonder nekrol

Een hoofdkussen zonder nekrol kan steun missen hoewel dit aan het type hoofdkussen ligt. Hoofdkussens met nekrol zijn verkrijgbaar in allerlei soorten, materialen en hardheden.

 

Nekrol hoofdkussens versus hoofdkussen zonder nekrol

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.