De ideale dikte van een hoofdkussen

De ideale dikte van een hoofdkussen (of hoogte) is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Ook uw slaaphouding speelt een rol. Het luistert vrij nauw. Wanneer u de juiste dikte heeft qua hoofdkussen zal uw nek perfect ondersteund worden en uw ruggenwervel in de juiste lijn liggen. Hierdoor kunt u zich goed ontspannen waardoor u ook beter zult slapen.

Wat is de ideale dikte van een hoofdkussen?

Kussen harder of zachter maken

Een kussen dat ik echt geweldig vind en zelf maak is een kussen dat je zelf harder of zachter kunt maken door middel van vulling erbij of eruit halen. U kunt op deze manier het hoofdkussen zelf afstellen totdat u de meest ideale dikte en hardheid heeft gevonden.

De ideale dikte van een hoofdkussen

Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, matraskenner, matras-ontwikkelaar en oprichter van matras.info. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche. Mijn visie is dat echt slaapcomfort bereikt kan worden door te werken met kwalitatief hoogwaardige materialen. Heeft u hulp of advies nodig voor het vinden van het juiste matras? Bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Één reactie

Avatar Daniel

Een kussen harder of zachter maken kan veel verschil maken, als je niet tevreden bent over die van jou dan moet je dit maar eens proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.