Verschillende vormen van hoofdkussens

Verschillende vormen van hoofdkussens

Verschillende vormen van hoofdkussens

Hoofdkussens zijn in verschillende vormen verkrijgbaar. De laatste jaren is het ergonomische hoofdkussen een veel verkocht kussen. Dit type hoofdkussen heeft een zogenaamde nekrol die uw nek extra ondersteuning biedt. Een ergonomisch kussen is niet hervormbaar, dus kunt u de vorm niet aanpassen.

Verschillende vormen van hoofdkussens

Materiaal hoofdkussens

Vaak is een ergonomisch kussen gemaakt van traagschuim, het kan ook van latex of koudschuim zijn. Meestal is een ergonomisch hoofdkussen breder dan deze diep is. Als u zelf lang bent, is een minder diep maar wel breed kussen aan te raden omdat u dan meer lengtemaat op uw matras overhoudt.

 

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Één reactie

Gerrie van Zijtveld

Dag, ik heb MS primair progressief en slaap op mijn rug en kan niet veranderen van ligging waardoor ik de hele nacht (20 uur tot 8 uur) in dezelfde houding. Ik kan mijn handen en armen niet meer gebruiken om mijn kussen op te schudden in de nacht. Hierdoor krijgt mijn kussen een kuiltje. Wat is voor mij het juiste kussen? Graag uw advies hier over.
Vriendelijke groet Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *