Crypto traders slapen niet lekker

Verminder blauw licht afkomstig van je mobiel of tablet

Een blockchain enthousiast zit al snel tot in de kleine uurtjes achter de computer om cryptocurrencies te onderzoeken op jacht naar die verborgen goudmijn.
Dit kan nadelige gevolgen hebben voor de gezondheid en op de slaapkwaliteit.
Hier zijn een paar manieren om uw slaap te verbeteren.

Verminder het blauwe licht van uw beeldscherm

Het is een tijd waarin we tot in laten uren van de avond of tot diep in de nacht achter onze schermen zitten gekluisterd. Deze schermen pulseren meer blauw licht dan we op enig andere natuurlijke wijze zouden tegen komen. Het gevolg hiervan kan zijn dat onze slaap patronen veranderen doordat het onze circadiaans ritme verstoort, ons biologisch 24-uurs ritme. Een goede regel die u kunt toepassen is een uur voor het slapen gaan al uw apparaten uit te zetten. U kunt ook applicaties gebruiken die het blauwe licht uit balanceren. Tevens hebben de meeste apparaten tegenwoordig een modus (meestal aangeduid met een maan icoon) waarmee het blauwe licht minder wordt uitgestraald.

Verminder blauw licht afkomstig van je mobiel of tablet

Rood licht therapie

Rood licht is een manier om te ontspannen en uw metabolisme een impuls te geven. Het kan een manier zijn om fris en energiek op te staan de volgende ochtend. Rood licht therapie heeft een positief effect op onze zenuwen en ons irritatie niveau. Er zijn studies die hebben aangetoond dat migraines verzacht en ontstekingen verminderd. Er zijn verschillende rood licht therapieën op maat, maar u kunt ook voor een redelijke prijs uw eigen lamp aanschaffen.

Gebruik Binaural beats voor een betere REM slaap

Binaural beats is een technologie die twee verschillende tonen genereert. Een geluid voor het linkeroor en een geluid voor het rechteroor. Het verschil tussen de tonen is klein, afwisselend van 1Hz tot 20 Hz. Het minimale verschil tussen de geluiden creëert in het brein een derde verschiltoon als een zweving van de twee op elkaar lijkende maar verschillende tonen in het linker- en het rechteroor. Deze toon wordt de Binaural beat genoemd en heeft een positief effect op ons brein. Het helpt een rusteloos gevoel te kalmeren wanneer we veel aan ons hoofd hebben.

Lees ook:  Het kopen van een matras is online beter is dan in een showroom

Zet de telefoon op vliegtuig stand

Om uit te sluiten dat straling uw slaap in de weg zit, kunt u uw telefoon op vliegstand zetten. In deze stand worden er geen signalen uitgezonden door uw telefoon. Een ander voordeel is dat u geen notificaties of andere meldingen binnen krijgt op uw telefoon die uw slaap kunnen verstoren. Bovendien verlaagt het de neiging uw blockfolio midden in de nacht te controleren.

Zet je mobiel of tablet op vliegtuig stand

Eet goede koolhydraten bij het avond eten

Er zijn voedingsspecialisten die zeggen dat het eten van goede koolhydraten bij het avondeten een paar uur voor het slapen gaan een positief effect heeft op onze slaap. Het verhoogt het tryptofaan en serotonine gehalte, wat u slaperig maakt in de avond. Denk aan fruit, witte bonen, linzen, kikkererwten, wilde rijst of gekookte aardappelen. Het beste is om de juiste balans te vinden: eet goed maar niet te veel.

Lichaamstemperatuur

Als ons lichaam warm is en dan snel afkoelt geeft dat van nature een slaperig gevoel en helpt dus bij het in slaap vallen. Soms helpt een warme douche of de sauna om ons lichaam naar slaap te begeleiden. De kamer temperatuur verlagen voor de nacht kan ook helpen bij het in slaap vallen.

Ga kamperen in het bos

Kamperen heeft een positief effect op ons circadiaans ritme. Onderzoek heeft uitgewezen dat een tijdje gaan kamperen ons circadiaans ritme bevordert. De Japanse gezondheidsorganisatie heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar Bos Baden. Bos Baden staat voor korte verblijven in het bos om de gezondheid te bevorderen.

Maak gebruik van de stop sell/stop limit order

Stop/sell orders beschermen uw investering door automatisch een markt verkoop uit te voeren als de prijs van een cryptocurrency onder een bepaalt niveau zakt. Dit verlaagt het risico van uw investering. Het idee hiervan is dat als een cryptocurrency daalt het kan blijven dalen. Gebruik de stop/sell mogelijkheid en besef dat het ergste wat er dan tijdens uw slaap kan gebeuren met uw investering reuze mee valt.

Lees ook:  Hoe lang slapen om intelligentie te verbeteren

Met deze tips kunt u een stuk beter slapen. Waardoor u altijd uitgerust bent om de goede trades uit te voeren.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *