Garantievoorwaarden Tempur matrassen 2017

Tempur matrassen

Garantievoorwaarden Tempur matrassen. Tempur biedt kwalitatief goede traagschuim matrassen (drukverlagende matrassen) in het hogere prijssegment. U zou dus mogen verwachten dat de aangeboden garantie klopt bij dit prijsniveau. Niks is echter minder waar! De garantievoorwaarden van Tempur laat in mijn optiek zwaar te wensen over.

Garantievoorwaarden Tempur matrassen

Hier de garantievoorwaarden van Tempur in het kort:

Basis garantie 2 jaar (alléén geldig bij aankoop via een erkende Tempur dealer. Erg weinig dus, zeker in het licht van de prijs en gesuggereerde kwaliteit. Ook vind ik het vreemd dat het Tempur matras bij een erkende Tempur dealer moet zijn gekocht. Fabrieksgarantie is toch een fabrieksgarantie?

Tempur garantie uitbreiding van 2 naar 15 jaar. Als u uw aankoop laat registreren (binnen 2 maanden na aanschaf) dan wordt de garantieperiode verlengd tot 15 jaar volledig. De garantie wordt dan wel afbouwend en in het laatste jaar krijgt u (maar) 5% korting op een nieuw matras!

Als u bij Tempur niet op tijd registreert heeft u maar 2 jaar garantie en dan dient het Tempur matras ook nog bij een Tempur dealer gekocht te zijn anders heeft u helemaal geen garantie! De vervorming (lees kuilvorming) dient minimaal 2 cm te zijn wil u überhaupt in aanmerking komen voor garantie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.