Hoe slaapt een baby binnen één minuut?

Hoe slaapt een baby binnen één minuut?

Bekijk de Hoe slaapt een baby binnen één minuut? video

Hoe slaapt een baby binnen één minuut?

Slaapgebrek is een bijna normale zaak voor kersverse ouders. Deze vader heeft daar echter een trucje op gevonden. Om zijn drie maanden oude baby binnen één minuut in slaap te laten vallen strijkt hij zachtjes met een dun zakdoekje over het gezichtje van zijn kindje. En het resultaat is verbluffend.

De vader, Nathan Dailo uit Sydney, zetten 23 maart deze beelden op YouTube. Op het filmpje is te zien hoe zijn vrouw hun drie maanden oude zoontje Seth in slaap brengt in slechts 42 seconden met alleen maar een zakdoekje.

Als ze beginnen met het zakdoekje lijkt het weinig effect te hebben. Maar na een keer of vijf zie zijn oogjes zachtjes dicht vallen en begint de baby in slaap te vallen.

Dit lijkt te mooi om echt waar te zijn maar al enkele andere ouders lieten via YouTube weten dat het ook bij hen echt werkte. Dus als uw kindje de slaap niet wil vatten probeer het zakdoekje slaap ritueel dan zelf uit.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.