Voordelig slapen in een taxi hotel

Voordelig slapen in een taxi hotel. Goedkoop overnachten in New York is nu mogelijk in een taxi hotel. Dat hotels zeer duur zijn en dan met name in het centrum van de grote steden weet iedereen. Maar nu is er wat nieuws om dit te kunnen omzeilen. Namelijk, het taxi hotel. Met een taxi hotel is het nu voor nagenoeg iedereen mogelijk om in het harte van New York te kunnen overnachten. Voor $60 dollar per nacht kunt je al gebruik maken van een tweepersoons bed dat in een taxi (met gordijnen) is ingebouwd.

Voordelig slapen in een taxi hotel

Betaalbaar overnachten

De ondernemer Jonathan Powley uit New York kwam met het idee om betaalbare overnachtingsplekken te creëren. Hij bedacht hiervoor het taxi hotel en verbouwde een aantal taxi’s als hotelkamers met twee persoons bedden erin. Een wc of douch heeft het taxi hotel niet en er zit ook geen elektriciteit in. Somber is het dus wel. De taxi’s staan in rustige wijken op mooie locaties geparkeerd.

Chris Nederhorst

Matrassen Specialist: Chris Nederhorst

Mijn naam is Chris Nederhorst, oprichter van matras.info en Royal Health Foam. Ik werk al meer dan 30 jaar met veel plezier in de matrassenbranche en deel graag mijn kennis. Mocht u nog vragen hebben, bel mij gerust! U kunt mij bereiken op 070-3387010.