EMF-straling in uw slaapkamer

Het blijkt dat in het westen borstkanker meer aan de linkerkant van het lichaam voorkomt dan de rechterkant. Dit is bijzonder omdat dit in Azië niet het geval is. In Azië komt borstkanker net zo veel voor aan de linker als rechter zijde van het lichaam. Wat zou hier de oorzaak van kunnen zijn?

Volgens Feng shui is de onzichtbare EMF-straling als je in je bed ligt bijzonder slecht en zou het mogelijk kanker veroorzaken. Het klinkt allemaal als iets dat je wellicht zou horen in een radioprogramma van Alex Jones. Maar de wetenschap maakt nu een back-up van wat Feng Shui Masters altijd hebben geweten. Houd metaal zoveel mogelijk uit uw slaapkamer, vooral uit uw matras en ledikant. Onderzoek heeft aangetoond dat er in het westen een hoger percentage borstkanker aan de linkerkant van het lichaam voorkomt dan in Azie en in Japan. De reden is vrij verbluffend omdat het te maken heeft met hoe we slapen. Over het algemeen slapen mensen liever op hun rechterkant dan op de linkerkant van het lichaam. Dit komt omdat slapen op je rechterkant minder druk op het hart uitoefent en je hartslag ook minder hoorbaar is in deze positie. Bijzonder he ? De theorie is dat we in het westen bijzonder veel op metaal en staal slapen. Dit zijn namelijk de pocketveren in onze matrassen, bedbodems met stalen spiralen, boxsprings tot metalen ledikanten en hoofdeinden.

Voeg daar de wifi, de tv, computers en mobiele telefoons aan toe en we hebben een kamer gecreëerd die lijkt op een enorme antenne. Deze versterkte straling concentreert zich en verdubbelt zich boven onze boxsprings die ons elke nacht continu aan de linkerzijde raken als we slapen.

In Japan slapen de mensen anders. Ze gebruiken Futons op de vloer en gebruiken geen staal of metalen bedframes. Ook wordt er totaal niet geslapen op pocketmatrassen of boxsprings. In plaats daarvan plaatsen veel mensen in Japan hun bed volgens de aanbevelingen van feng shui. Ook verhoogd staal in de directe omgeving van het lichaam een magnetisch veld en dit zorgt weer voor een verhoogde spierspanning.

Bron:  Scientific American

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.